EPDM Dakwerken | Kies de #1 EPDM dakdekker: EPDM Solutions

Op zoek naar een EPDM dakwerken expert & plaatser voor uw plat dak? Kies voor de #1 dakwerker in West- en Oost-Vlaanderen : EPDM Solutions.

Wij renoveren uw EPDM dak of plaatsen EPDM op uw nieuwbouw of bestaande woning of bedrijf.

EPDM Dakwerker nodig? Prijsofferte:

Stap 1 van 2

EPDM dakwerken

De #1 EPDM dakwerker in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen

EPDM dakwerken | EPDM dakdekker

Als erkend Firestone EPDM dakdekker staat EPDM Solutions garant voor de tijdige en kwaliteitsvolle afwerking van uw plat dak.

En dat tegen een marktconforme prijs.

Vraag nu uw gratis Prijsofferte aan.

EPDM Solutions is uw partner bij uitstek voor alle dakwerken in West- en Oost-Vlaanderen.

En dat bij zowel renovatie als nieuwbouw.

Onze specialisatie: uw plat dak of licht hellend dak vakkundig en professioneel afdichten met EPDM.

U wil een plat dak dat uw woning beschermt tegen vocht, tocht, hitte en ongedierte.

EPDM vormt daartoe de perfecte beschermlaag.

Bij dakwerker EPDM Solutions krijgt u een perfect afgewerkt plat dak voor uw te renoveren of nieuw gebouwd huis, appartementsgebouw of garage.

Naast de professionele plaatsing van uw EPDM dakbedekking, verzorgt EPDM Solutions ook de plaatsing van de isolatie op uw plat dak.

Onze expertise in groendaken en dakterrassen vormen de kers op de taart voor klanten die ervoor kiezen hun dakoppervlak een extra dimensie te geven.

EPDM dakwerken

Voor onze EPDM dakwerken kiezen wij voor 100% kwaliteitsvolle producten van de beste firma’s. Ook begeleiden we U bij het aanvragen van premies bij de Vlaamse overheid.

EPDM dakwerken firestone

EPDM dakwerken trespa

EPDM dakwerken deceuninck

EPDM dakwerken premies vlaanderen

EPDM dakwerken te Roeselare west vlaanderen

EPDM dakwerken

EPDM dakwerken prijs offerte

Tevreden klanten van EPDM Solutions | Dakwerken

Vakkundige dakwerken! Wij zijn zeer tevreden

Zeer goede informatie over de verschillende materialen die gebruikt worden, en die worden op hun beurt op een vakkundige manier geplaatst! Ik ben zeer tevreden over dit project! … en iedereen mag het zien Ik zal iedereen EPDM-Solutions aanbevelen.

Stefaan Lagast | West-Vlaanderen

EPDM Solutions: correcte en vlotte manier van werken

Heel goede samenwerking met deze firma. Correcte en heel vlotte manier van werken. Vriendelijk, alles volgens afspraak. Je merkt echt dat deze mensen weten waar ze mee bezig zijn, van begin tot afwerking. Ze hebben ons fantastisch bijgestaan in het verwezenlijken van ons project!

Jan Vanelslander | Oost-Vlaanderen

Zeer tevreden over ons EPDM dak … Een echte aanrader!

Zeer tevreden van de werken! Een zeer duidelijke uitleg gekregen van de premies en materiaal! Een echte aanrader en de werken mogen gezien zijn!

Andries Vanspeybrouck | West-Vlaanderen

Heel tevreden van EPDM Solutions. De factuur sluit volledig aan bij de offerte.

Heel tevreden van EPDM Solutions! Ze werken heel correct. Je krijgt op voorhand alle informatie die je nodig hebt, en een gedetailleerde offerte. De factuur sluit volledig aan bij de offerte. Werken vlot en correct uitgevoerd, zonder enige vertraging! Voor onze volgende dakwerken keren wij zeker terug naar jullie. Een echte aanrader.

Ine Meulewaerter | Oost-Vlaanderen

Het resultaat van mijn EPDM dak is top

Duidelijke communicatie. De avond na onze afspraak al offerte ontvangen. Werd op de hoogte gehouden over wanneer de werken gingen plaatsvinden zonder zelf te moeten bellen. Bij vragen via mail kreeg ik vrijwel direct antwoord. Het werk op zich verliep zeer vlot en het resultaat is top!

Elias Maertens | West-Vlaanderen

EPDM dakwerken prijs dakbedekking

EPDM dakwerken West Vlaanderen

EPDM dakwerkers Oost Vlaanderen

EPDM dakwerken | Renovatie: VOOR

EPDM dakwerken EPDM renoveren
Uw EPDM dakbedekking renoveren

EPDM dakwerken: NA

EPDM dak renoveren met dakwerken
Kies ook voor EPDM dak renovatie

EPDM dakwerker prijs

EPDM werken : kies de beste bescherming

Als erkend Firestone EPDM dakwerker staat EPDM Solutions garant voor de tijdige en kwaliteitsvolle afwerking van uw plat dak. En dat tegen een marktconforme prijs.

EPDM Solutions is uw partner bij uitstek voor dakwerken in West- en Oost-Vlaanderen. En dat bij zowel renovatie als nieuwbouw. Onze specialisatie: uw plat dak of licht hellend dak vakkundig en professioneel afdichten.

U wil een plat dak dat uw woning beschermt tegen vocht, tocht, hitte en ongedierte. EPDM vormt daartoe de perfecte beschermlaag. Bij dakwerker EPDM Solutions krijgt u een perfect afgewerkt plat dak voor uw te renoveren of nieuw gebouwd huis, appartementsgebouw of garage.

Naast de professionele plaatsing van uw EPDM dakbedekking, verzorgt EPDM-solutions ook de plaatsing van de isolatie op uw plat dak. Onze expertise in groendaken en dakterrassen vormen de kers op de taart voor klanten die ervoor kiezen hun dakoppervlak een extra dimensie te geven.

Wat is EPDM?

EPDM staat voor: Ethyleen – Propyleen – Dieen – Monomeer.

Een groep van synthetische rubbers die samen een perfect werkbaar en beschermend geheel vormen voor diverse toepassingen.

Naast het veelvuldig gebruik als dakafdichting, vindt u EPDM vaak terug in de automobielsector onder de vorm van afdichting-ringen en afdichting-strips aan ramen en deuren.

Transportbanden, slangen en vijverfolie zijn andere voorbeelden die aantonen dat EPDM een uiterst kwaliteitsvol en veelzijdig materiaal is.

Dus ook ideaal voor uw dakbedekking.

Waarom EPDM kiezen voor uw plat dak?

Laat u uw plat dak of lichthellend dak afdichten met EPDM, dan investeert u in tientallen jaren bescherming.

Dakdekker EPDM Solutions neemt in geval van renovatie met plezier ook de ontmanteling van uw bestaand dak in handen.

Zo maken we het klaar voor een nieuwe kwaliteitsvolle afwerking.

Heeft u een nieuwbouw project?

Ook dan denken we graag met u mee en plaatsen we het beste EPDM dak.

De 6 voordelen van EPDM

Naast de lange levensduur, zijn de andere voordelen van EPDM-dakbedekking op uw dak onmiskenbaar.

Een greep uit de talrijke voordelen van onze favoriete EPDM voor uw dak: Firestone Rubbergard LSFR

 • Superieure duurzaamheid: een ongeëvenaarde weerstand tegen ozon, UV-straling en extreme temperaturen wat resulteert in een levensverwachting van meer dan 50 jaar.
 • Grote flexibiliteit en rekbaarheid: blijft zeer soepel, zelfs bij extreem lage temperaturen tot –45 °C. Past zich aan aan de beweging en temperatuurwisselingen van het gebouw door 400% rekbaarheid.
 • Géén verkleuring van uw regenwater: in tegenstelling tot vele andere types EPDM, geeft Firestone geen kleur af aan uw regenwater. Dit is belangrijk als uw toilet en wasmachine op regenwater zijn aangesloten.
 • Duurzame dakbedekking: door de perfecte recycleerbaarheid van EPDM kiest u voor een milieuvriendelijke oplossing.
 • Compatibel met extensieve groendaken en zonnepanelen: geslaagd voor de NEN-EN 1394-test dus bestand tegen wortel-doorgroei & bestand tegen hoge temperaturen dus geschikt voor zonnepanelen.
 • Geen of zo weinig mogelijk naden: wordt gemaakt in rollen met breedtes tot 15.25m met 30m op rol. EPDM Solutions is gespecialiseerd in het naadloos afdichten van kleine tot zeer grote daken.

Uw plat dak is in goede handen bij dakwerker EPDM Solutions.

Door onze ervaring weten we waarop we moeten letten.

Zaakvoerder Tom Bogaert en zijn team bekijken uw project met de beste zorgen en grootste aandacht.

Daarbij gaat de focus niet louter naar de dakbedekking, maar naar alle criteria die belangrijk zijn, zoals het afschot van het dak, de isolatie en de optimale plaatsingswijze.

Welk type EPDM gebruiken jullie?

Firestone is ons product.

Het is duurzaam, makkelijk verwerkbaar, heeft een hoge elasticiteit, is bestendig tegen ozon en UV-stralen en daarenboven oogt het ook mooi.

Firestone wordt koud verkleefd met contactlijm.

Er zijn echter ook andere soorten EPDM die met warme lucht geplaatst worden.

Deze types zijn reeds voorzien van een bitumenlaag die aan de EPDM-toplaag bevestigd is. Deze smelt dan door de warme lucht en zo wordt dit type verkleefd.

Is de EPDM naadloos en uit één stuk?

Indien mogelijk plaatsen wij altijd de EPDM in één doek, dus volledig naadloos.

Indien er meerdere doeken nodig zijn, zullen deze ook op de correcte manier met elkaar ‘verankerd’ worden.

Het voordeel van onze EPDM van Firestone is dan ook dat we naadloos kunnen werken, zelfs bij grote oppervlaktes tot 450m² kunnen we naadloos werken. (dan wel met kimfixatie: Deze mechanische bevestiging dient om de bewegingen in de ondergrond te neutraliseren en om de spanningen in de folie ten gevolge van verwerking, productie of temperatuursveranderingen op te vangen).

Verkleurd regenwater door EPDM?

De EPDM van Firestone geeft geen verkleuring van het regenwater in tegenstelling tot vele andere merken.

Firestone wordt zelfs gebruikt als bekleding in waterbekkens.

Dit zijn feiten en geen veronderstellingen.

Bij prijszetting bezorgen wij u ook de technische fiches van de verschillende materialen die we zullen gebruiken om uw dak op te bouwen.

EPDM dakwerken in West-Vlaanderen

EPDM Solutions heeft klanten in alle steden en gemeenten van West-Vlaanderen.

Zo hebben we onder meer een EPDM dak geplaatst in Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Waregem, Ieper, Menen, Knokke Heist, Wevelgem, Harelbeke, Izegem, Zwevegem, Oostkamp, Zedelgem, Koksijde, Tielt, Torhout, Blankenberge, Poperinge, Middelkerke, Wervik, Bredene, Diksmuide, Beernem, Anzegem.

Maar ook in Wingene, Ichtegem, Jabbeke, Kuurne, De Haan, Kortemark, Zonnebeke, Gistel, Deerlijk, Veurne, Nieuwpoort, Staden, Moorslede, De Panne, Ingelmunster, Damme, Meulebeke, Avelgem, Houthulst, Hooglede, Ledegem, Wielsbeke, Oudenburg en Ardooie hebben we de EPDM dakbedekking verzorgd van mooie woningen.

Ook in Lichtervelde, Koekelare, Dentergem, Oostrozebeke, Heuvelland, Langemark Poelkapelle, Pittem, Lendelede, Ruiselede, Alveringem, Vleteren, Lo Reninge, Zuienkerke, Spiere Helkijn en Mesen heeft EPDM Solutions klanten.

Bent u de volgende klant op zoek naar een kwaliteitsvol geplaatst EPDM dak voor uw woning? Contacteer EPDM Solutions vandaag.

Hoe dik moet de EPDM-rubber zijn?

Wij en onze partner (Firestone) raden een dikte van 1.14 mm aan.

Behalve wanneer de klant een groendak wil, dan raden wij een doek met 1.52 mm dikte aan.

Dit omwille van de mogelijke doorgroei van de wortels van planten en struiken.

Bij het plaatsen van zonnepanelen kan nog steeds de 1.14 mm dikke doek gebruikt worden.

Dan worden er speciale rubbertegels gebruikt om de zonnepanelen te helpen dragen zodat het onderstel niet door de rubber kan prikken.

Toch kan u als klant altijd opteren om het dikste type te plaatsen.

Wij geven advies, maar de klant is en blijft koning.

Laat u niet misleiden over wat allemaal beweerd wordt over veel dikkere EPDM types.

Er zijn inderdaad EPDM dakafdichtingen die met warme lucht geplaatst worden.

Bij deze EPDM is er een bitumineuze laag bevestigd aan de rubber toplaag die uiteindelijk zorgt voor de verkleving.

Deze EPDM is 2.50mm dik, maar de toplaag in rubber (dus de EPDM-laag) is 1.10mm dik.

Welke isolatiedikte is er nodig?

Om een optimaal rendement te genereren en ook te voldoen aan de aankomende nieuwe isolatienormen, raden wij minimum 10cm PIR-isolatie aan bij renovatie van een dak.

Deze 10cm isolatie geeft een R-waarde van 4.50m²K/W wat een mooi rendement teweeg brengt & ook een premie van 4€/m² van Fluvius.

Bij nieuwbouw wordt al gauw 14cm tot 20cm PIR-isolatie geplaatst afhankelijk van het EPB verslag.

Sowieso zal alle isolatie vanaf 10cm zeer zeker voelbaar zijn in de woning.

In de winter zal de aangename warmte binnen blijven en in de zomer zal de aangename frisse temperatuur binnen beter behouden kunnen worden.

Kan ik nog genieten van premies?

Momenteel zijn er nog verschillende premies van toepassing: dit gaat over wat wij noemen “De 4 kanalen van de premies”.

 1. De dakisolatiepremie van netbeheerder Fluvius
 2. De bonus totaalrenovatie van netbeheerder Fluvius
 3. De Vlaamse renovatiepremie via Wonen Vlaanderen
 4. Een eventuele gemeentelijke/stedelijke premie

Wij berekenen altijd wat de klant aan premies (subsidies) kan bekomen in het kader van EPDM dakwerken.

Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals de R-waardes, het inkomen, de leeftijd van de woning, de ligging van de woning enz..

Waar zit het prijsverschil met andere offertes van EPDM concullega’s?

Wij zeggen altijd: ‘Men moet appels met appels vergelijken en peren met peren’.

Dit betekent dat wij als firma met degelijke materialen werken én volgens een specifieke weldoordachte werkmethodiek die altijd resulteert in een kwalitatief en mooi afgewerkt dak.

Niet alle soorten EPDM, isolatie, dakrandprofielen, …. zijn hetzelfde dus een goed vergelijk maken is jammergenoeg meestal niet eenvoudig als particuliere klant.

Informeer u goed.

Hoeveel garantie krijgen we?

Wij geven als firma 15 jaar volledige garantie op alle uitgevoerde werken (in plaats van de wettelijke termijn van 10 jaar).

De eerste 10 jaar van de garantie zijn daarenboven dubbel gedekt door onze partner Firestone, dit als extra service voor de klant.

Wat gebeurd er als het plots begint te regenen tijdens de uitvoering?

Aangezien wij meestal (indien mogelijk) naadloos werken, hebben we altijd de EPDM-doek mee die de volledige grootte van het dak kan bedekken.

In andere gevallen voorzien wij zeilen om het dak af te dekken.

Sowieso voorzien wij wat nodig is om het dak te beschermen tegen mogelijke regenval.

Wanneer het regent, spreiden we de doek over het dak en is alles beschermd.

EPDM dakwerker in Oost-Vlaanderen

EPDM Solutions is EPDM dak expert in de regio van Oost-Vlaanderen.

Zo hebben we tal van EPDM dak klanten in Aalst, Aalter, Assenede, Berlare, Beveren, Brakel, Buggenhout, De Pinte, Deinze, Denderleeuw, Dendermonde, Destelbergen, Eeklo, Erpe Mere, Evergem, Gavere, Gent, Geraardsbergen, Haaltert en Hamme.

Het EPDM dak hebben we geplaatst bij een nieuwbouw of de renovatie van het dak gedaan in de gemeenten Herzele, Horebeke, Kaprijke, Kluisbergen, Kruibeke, Kruisem, Laarne, Lebbeke, Lede, Lierde, Lievegem, Lochristi, Lokeren, Maarkedal, Maldegem, Melle, Merelbeke, Moerbeke, Nazareth, Ninove, Oosterzele en Oudenaarde.

Woont u in Ronse, Sint Gillis Waas, Sint Lievens Houtem, Sint Martens Latem, Sint Niklaas, Sint-Laureins, Stekene, Temse, Waasmunster, Wachtebeke, Wetteren, Wichelen, Wortegem-Petegem, Zele, Zelzate, Zottegem, Zulte of Zwalm en bent u op zoek naar een EPDM plaatser?

Vraag dan zeker u prijs offerte aan bij EPDM Solutions > Ontvang uw EPDM offerte op maat.

EPDM Solutions Dakwerken

EPDM Dakwerker: EPDM Solutions

Mijn team levert 100% kwaliteit en gaat voor 100% tevredenheid.

Als oprichter van EPDM Solutions vraag ik U één ding: start niet met uw EPDM dak project zonder eerst ook een gratis & vrijblijvende prijsofferte bij ons op te vragen.

De troeven van EPDM Solutions:

 • Reeds 15 jaar ervaring in EPDM dakwerken
 • 15 jaar garantie op uw EPDM dak
 • Opmaak van uw eigen dakdossier
 • Tijdige afwerking
 • Hoge kwaliteitseisen
 • Persoonlijke premiebegeleiding

Alvast bedankt voor uw vertrouwen.

epdm dakwerken

EPDM dakwerken prijzen

EPDM Dakwerken

EPDM Solutions platte daken, uw partner bij uitstek voor het isoleren en afdichten van uw plat of licht hellend dak.

U kan bij ons terecht voor alles wat het plat dak met zich meebrengt: isolatie, afdichting, koepels, plat dak vensters, groendaken, dakterrassen & ook gevelbekleding.

Wij streven altijd naar klanttevredenheid en het leveren van topkwaliteit. Met liefde voor het vak & een hart voor architectuur.